dinsdag 12 april 2011

Profiel van en met een zichtbare denker

Nederland 2-televisie biedt u allen op woensdag 13 april, 's avonds tussen 23:00 uur en 23:40 uur, de gelegenheid u enigszins bij de neus te laten nemen op het moment dat u vrijwel gelijktijdig op het verkeerde been wordt gezet. Een enkeling laat zich zelfs graag bij de neus nemen, en dat is dan vast en zeker iemand die ook de bewering serieus wenst te nemen, welke afkomstig is van Oscar Wilde (1854-1900) en die inhoudt dat van lezen je neus gaat groeien. Laten wij nu lange tijd hebben geloofd dat dit verschijnsel alleen voorkwam bij jokkebrokken.
Kortom, de Humanistische Omroep stelt de kijkers op genoemd tijdstip in de gelegenheid om voldoende stof te verzamelen voor discussies, als gevolg van hetgeen aan de orde komt in de nieuwe aflevering van de programmareeks Profiel, welke dan de ether in geslingerd zal worden.
De focus in die aflevering is gericht op Marjolijn Februari (geboren 1963), die jurist, filosoof en auteur van enige succesvolle romans is, en naast dat alles ook nog naam heeft gemaakt als gezaghebbend columniste.
Deze markante persoonlijkheid wordt gevolgd door Frederieke Joche
ms (geboren 1980), die enkele publieke optredens van mevrouw Februari heeft bijgewoond.

Geen opmerkingen: